nieuws

Schapen gevonden in kofferbak Alblasserdam

ROTTERDAM - De politie heeft op de brug over de Noord bij Alblasserdam drie mannen opgepakt, die meerdere schapen in hun auto vervoerden. De politie hield de wagen van de mannen donderdagochtend staande voor een routinecontrole.
De mannen hadden vier schapen in hun kofferbak zitten. Het drietal zei dat ze de dieren hadden gekocht. Maar een getuige had ze de schapen eerder zien inladen in hun auto, waarna de mannen toegaven dat ze dieren hadden gestolen uit een weiland aan de Oostmolendijk in Ridderkerk. De verdachten zijn 19, 26 en 44 jaar oud en komen uit Papendrecht en Sliedrecht.
De dieren waren bestemd voor een binnenkort te houden bruiloftsmaaltijd. De schapen zijn met de schrik vrijgekomen. Ze zijn inmiddels teruggebracht naar de eigenaar. Die zegt dat er tegen het einde van de ramadan vaker schapen worden gestolen. De afgelopen jaren zouden tientallen dieren zijn verdwenen.

De redactie heeft besloten het reactieveld onder dit bericht te sluiten. Dit besluit is genomen omdat er te veel reacties werden geplaatst die onze fatsoensnormen overschrijden. - Redactie Rijnmond.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl