FC Dordrecht met gemak voorbij FC Den Bosch

ROTTERDAM - FC Dordrecht heeft de uitwedstrijd bij FC Den Bosch met 4-2 gewonnen. De ploeg van trainer Harry van den Ham won door treffers van Jessy Mayele (2), Lars Veldwijk en Gary Mendes Rodriquez

Al na enkele minuten spelen kwam FC Dordrecht op voorsprong. Mayele werd helemaal vrij gelaten, kon eenvoudig het strafschopgebied binnen wandelen en de 0-1 binnen schuiven.
Lang duurde die Dordtse voorsprong niet. Vier minuten later maakte Tom van Weert de gelijkmaker. Een minuut later bracht Mayele FC Dordrecht alweer op voorsprong na matig verdedigen van de Brabanders. Dordt maakte jacht op de 1-3, Mendes Rodrigues raakte de lat, en het was uiteindelijk Lars Veldwijk die de derde treffer nog voor de rust maakte.
Na de pauze kwam de voorsprong van Dordrecht niet meer in gevaar. Mendes Rodriques zorgde voor de 1-4, waarna de tweede Bossche treffer, dertien minuten voor tijd, nog slechts statistische waarde had.