nieuws

Twee nieuwe tijdschriften in Rotterdam

ROTTERDAM - De komende weken verschijnen er twee nieuwe tijdschriften in Rotterdam. Het zijn de bladen ZoZuid en ISSUES magazine. Ze hebben allebei een Rotterdamse insteek.

Ellen Scholtens en Evelien Baks presenteren donderdag ZoZuid. In dit blad wordt aandacht besteed aan het zuidelijke deel van de stad. "Het gebied Zuid is op dit moment spannend en spraakmakend. Niet alleen qua architectuur, maar ook qua mensen die er wonen, qua initiatieven die er ontwikkeld worden. Dat moet gewoon eens goed na voren worden gebracht," legt Evelien Baks uit.
Milan Boonstra en Marc Nolte zijn de makers van ISSUES Magazine, een echt fotoblad. Boonstra: "Voor deze eerste editie hebben we acht Rotterdamse fotografen gevraagd een foto te schieten van hun muze."

In de winkel

ZoZuid ligt elk kwartaal in de boekhandel. De eerste editie kost drie euro en is vanaf morgen te koop. ISSUES Magazine zal onregelmatig verschijnen. Nolte: “We moeten gewoon echt een goede aanleiding hebben." Op 7 september wordt het fotoblad gepresenteerd in de Unie in Rotterdam. De toegang is vijf euro en dat is inclusief het nieuwe tijdschrift.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl