nieuws

Verhoek voor vier seizoenen naar Feyenoord

ROTTERDAM - Wesley Verhoek heeft een vierjarig contract getekend bij Feyenoord. Hij verruilt FC Twente voor de Rotterdamse club. Dat werd bekend tijdens de persconferentie van technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel vanmiddag.
Verhoek stond pas een half jaar onder contract bij FC Twente. Op de rechtsbuiten-positie was er veel concurrentie, waardoor de Hagenaar daar weinig kans had om speeltijd te krijgen.
'Bij FC Twente is het niet geworden wat ik hoopte. Ik ben erg blij met deze stap en wilde hier graag spelen', aldus Verhoek. Bij Feyenoord wordt Verhoek weer teamgenoot van Lex Immers. Het tweetal speelde ook al samen bij ADO Den Haag.
Van Geel over de komst van Verhoek: 'Al in de tijd dat Verhoek bij ADO Den Haag speelde, stond hij bij ons op de schaduwlijst. Hij is een snelle en sterke speler met een fantastische trap, die bovendien in de kracht van zijn voetballeven is. Bovendien is hij een type van wie wij verwachten dat hij gedragen zal worden door het Legioen.'
De transfer van Verhoek naar Feyenoord verloopt samen met de transfer van Jerson Cabral naar FC Twente. Cabral doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde twee seizoenen in het eerste elftal. Bij FC Twente gaat weer samenspelen met zijn oud-ploeggenoten Leroy Fer en Luc Castaignos.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl