nieuws

Capelle hekkensluiter af na nipte zege

ROTTERDAM - Capelle heeft zaterdag een zeer belangrijke zege geboekt op DETO. De ploeg van trainer Ronald Klinkenberg wist in de slotminuut de winst veilig te stellen en verliet daardoor de laatste plaats. Medetopklasser Barendrecht won met 1-0 van Scheveningen en stijgt naar plek drie.
Voor Capelle was het de eerste zege in het huidige seizoen. Barendrecht is beter in vorm. De equipe van Jack van den Berg heeft acht punten uit vier duels. Dat zijn er slechts twee minder dan koploper Katwijk, dat met 2-2 gelijkspeelde tegen Rijnsburgse Boys. Daardoor kwam Jodan Boys op slechts één punt achterstand. De Goudse formatie wist met 4-0 te winnen van Kozakken Boys.
GVVV - HHC Hardenberg eindigde in 2-1 en Noordwijk - Excelsior '31 1-1. Genemuiden - Spakenberg werd 2-2 en IJsselmeervogels - Lisse 2-1.
Hoofdklasse B

ASWH is het seizoen prima gestart. De formatie uit Hendrik-Ido-Ambacht won met 3-0 van Stedoco. Kloetinge noteerde dezelfde uitslag tegen promovendus Heinenoord.

Alexandria '66, ook nieuw in de hoofdklasse, kende een uitstekend debuut. RVVH werd met 3-2 verslagen. In Maassluis konden de toeschouwers ook veel doelpunten zien. Thuisploeg Excelsior M. en bezoekers Smitshoek scoorden beiden tweemaal.
XerxesDZB boekte een nipte zege op Nieuw Lekkerland. De Rotterdammers wonnen met 2-1. Zwaluwen Vlaardingen zegevierde ook met 2-1. Achilles Veen werd verslagen. Nivo Sparta - Hoek eindigde in 0-1.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl