nieuws

Sparta neemt Braziliaanse verdediger op proef

Sparta
Sparta
ROTTERDAM - Sparta verwelkomt volgende week de 22-jarige Wellington Priori op het trainingsveld. De Braziliaanse verdediger komt op proef in Rotterdam en heeft een week om de club te overtuigen van zijn kwaliteiten. 'We zijn benieuwd of hij iets kan toevoegen aan onze ploeg,' zegt algemeen en technisch directeur Wiljan Vloet tegenover RTV Rijnmond.
'Hij was al langer bekend bij ons,' vervolgt de beleidsbepaler van Sparta. 'Het is een harde verdediger met veel kwaliteiten. Dat weten we, anders nemen we hem niet op proef. Mocht hij een versterking zijn, dan gaan we overwegen hem een contract aan te bieden,' aldus Vloet over de centrale verdediger, die vergeleken wordt met Douglas van FC Twente.
Wellington, zoals zijn voetbalnaam luidt, is afkomstig van een voetbalschool uit zijn vaderland en was eerder op proef bij ADO Den Haag en AGOVV. John van den Brom, die destijds aan het roer stond in Den Haag, wilde hem graag aantrekken. De speler beschikte toentertijd echter niet over een Europees paspoort.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl