nieuws

Van der Laan stopt als voorzitter van SC Feyenoord

ROTTERDAM - Aad van der Laan heeft zijn afscheid aangekondigd als voorzitter van Sportclub Feyenoord. Tijdens de bijeenkomst op maandag 17 september met een aantal prominente leden van de sportclub maakte hij bekend op 26 november afscheid te nemen. Van der Laan is nu zeven jaar voorzitter op Varkenoord.
'Ik weet dat ik 76 ben en er een tijd komt dat anderen zeggen, 'zou je niet eens opstappen?', dat wil ik voor zijn,' aldus de voorzitter.
Bestuurslid Wim Voots gaat het voorzittersschap overnemen. Van der Laan zal wel als commissaris verbonden blijven aan het bestuur. 'Ik verlaat deze club pas als ik tussen zes planken lig', vertelt mister SC Feyenoord met een knipoog.
Eerder was Van der Laan in de jaren negentig al tien jaar voorzitter van Sportclub Feyenoord. De Rotterdammer heeft in de loop der jaren het nodige meegemaakt. Het grootste succes noemt hij de eenwording van Feyenoord. 'Vind ik wel. In 1978 zijn we uit elkaar gegaan. Toen Jorien van den Herik voorzitter werd is dat weer een beetje teruggekomen. De toenadering werd positief en sindsdien proberen wij meer eenheid uit te stralen. Alles in het belang van de club. Ik heb er alle vertrouwen in dat de amateurs en de profs een rooskleurige toekomst tegemoet kunnen zien.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl