nieuws

Avond vol aanrijdingen op A16: zes gewonden

ROTTERDAM - Op de A16 zijn dinsdagavond drie ongelukken gebeurd. In totaal raakten zes mensen gewond. De aanrijdingen gebeurden ter hoogte van Zwijndrecht en bij Ridderkerk.
Ter hoogte van Zwijndrecht botsten aan het begin van de avond meerdere auto's en een vrachtwagen op elkaar. De bestuurder van één van de auto's raakte daarbij bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Samen met twee inzittenden is hij naar het ziekenhuis gebracht. Volgens ooggetuigen was het glad op de weg.
Het verkeer raakte ernstig verstoord door het ongeluk. Tot negen uur dinsdagavond waren drie rijstroken afgesloten in verband met opruimwerkzaamheden.

Vrachtwagen botst op pechauto

Bij een ander ongeluk op de A16 raakte in de richting van Dordrecht een auto in de slip. Die tikte daarbij een andere auto aan en belandde in de vangrail. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.
Het laatste ongeluk gebeurde ter hoogte van Ridderkerk. Daar knalde een vrachtwagen op een auto die met pech stilstond op de weg. De chauffeur kon niet op tijd remmen. Zowel de bestuurder van de personenauto, die door de brandweer bevrijd moest worden, als de vrachtwagenchauffeur zijn gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.
Foto: Rémon Duivestein

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl