nieuws

Rotterdams meisje opnieuw vermist

Politie_stock06
Politie_stock06
ROTTERDAM - Het 16-jarige meisje uit Rotterdam dat anderhalve week geleden dankzij een Amber Alert werd teruggevonden, is donderdagavond opnieuw verdwenen. Sueda Bayar vertrok boos uit het huis van haar ouders en is sindsdien spoorloos.
De politie heeft de NS, vervoersbedrijf RET en taxibedrijven gevraagd naar het meisje uit te kijken. Een nieuw amber alert is deze keer niet verstuurd, wel is een actie op burgernet gestart.
Sueda liep op 9 september weg bij een tante in Delft. Na het versturen van een amber alert werd ze de volgende ochtend slapend gevonden op station Amsterdam Centraal. Het meisje heeft volgens de politie een verstandelijke beperking en heeft medicijnen nodig.
Sueda is 1.72 m lang, heeft een normaal postuur, bruine ogen en donkerblond haar tot op de schouders. Sueda is voor het laatst gezien in een zwarte halflange jas, een zwarte broek met daarover een cremekleurige jurk met bloemetjes tot op haar bovenbenen en een zwarte hoofddoek. Zij had geen geld, paspoort of telefoon bij zich.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl