nieuws

'Stempel lui en laconiek kleeft aan mij'

ROTTERDAM - Luigi Bruins is alweer bijna een half jaar werkloos. De oud-speler van Feyenoord en Excelsior is nog altijd op zoek naar een club, nadat een overgang naar het Franse Nice op het laatste moment niet doorging.
'Het stempel lui en laconiek kleeft aan mij, maar mensen die mij echt kennen weten dat dat niet zo is. Ik geef alles voor het voetbal en leef daar ook naar. Maar misschien is het stempel wat mij is opgeplakt wel de reden waardoor geen clubs uit de Eredivisie zich voor mij hebben gemeld', aldus de 25-jarige Rotterdammer.
Een tweede terugkeer naar Excelsior ziet de aanvallende middenvelder niet zitten. Bovendien denkt hij niet dat hij te hoge salariseisen heeft. 'Er zijn natuurlijk grenzen. Ik denk niet dat ik te hoge eisen heb, maar ik vind dat ik in de Eredivisie makkelijk mee kan en daar ook thuis hoor'.
De voormalig speler van Jong Oranje maakt zich af en toe zorgen over zijn toekomst. 'Soms wel, omdat het zo lang duurt. Maar ik weet wel dat als ik een kans krijg dat ik dan kan laten zien wat ik in me heb. Maar dan moet er natuurlijk wel een club komen', aldus Bruins.
Een reportage over Luigi Bruins is vrijdag te zien in FC Rijnmond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl