nieuws

Pellatz: 'Ik zeg altijd waar het op staat'

ROTTERDAM - Sparta-doelman Nico Pellatz heeft geen spijt van zijn gemaakte statement na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Almere City een week geleden. Pellatz vond het niet kunnen dat supporters cynisch juichden na wissels en de spelers trakteerden op een fluitconcert.
,,Ik ben niet geschrokken van alle reacties op mijn gemaakte statement'', aldus de doelman na afloop van het duel tegen De Graafschap (1-1). ,,Ik zeg altijd waar het op staat en zou het zo weer doen.'' Pellatz blijft dus bij zijn woorden dat het publiek op Het Kasteel niet zo had moeten reageren.
Toch zegt de sluitpost te begrijpen dat de fans teleurgesteld zijn. ,,Deze club heeft nu eenmaal een grote historie en speelt nu zijn derde seizoen in de Jupiler League.'' Vrijdagavond leken de meegereisde supporters in ieder geval niet teleurgesteld in de Spartanen. Na afloop van het duel tegen De Graafschap kreeg de selectie een staande ovatie. ,,Dat was fantastisch'', aldus Pellatz. ,,Er is de laatste weken veel gepraat over de situatie met de supporters, maar nu wil ik ze bedanken voor de goede steun.''

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl