Forse nederlaag HARO in Aalsmeer

HARO Rotterdam
ROTTERDAM - De handballers van HARO Rotterdam blijven bivakkeren in de onderste regionen van de eredivisie. De ploeg van coach Zoran Jovanovic zijn zaterdag tegen de derde nederlaag van het seizoen aangelopen. Op bezoek bij Fiqas Aalsmeer ging het met 33-24 onderuit.
Lang konden de bezoekers uit Rotterdam tegenstand bieden tegen de thuisploeg, maar na een wervelende beginfase haakte HARO na de 6-6 gelijkmaker af. Bij rust stond er een 16-10 tussenstand op het scorebord in het voordeel van Fiqas Aalsmeer. Ook in de tweede helft konden de Rotterdammers weinig potten breken.
Door de verliespartij staat HARO Rotterdam voorlaatste op de ranglijst. Na vier gespeelde wedstrijden wisten de handballers twee punten te behalen. Deze werden in de seizoensouverture verovert tegen Hercules, de rode lantaarndrager van de eredivisie.