nieuws

Laan: 'Iedereen moet betalen in Rotterdam'

ROTTERDAM - Antoinette Laan betreurt het einde van Sparta/Feyenoord. De Rotterdamse honk- en softbalvereniging moest noodgedwongen de stekker eruit trekken. Voorzitter Petra Siepman had gehoopt op meer steun van de gemeente, maar sportwethouder Laan geeft aan dat het niets meer kon betekenen.
'We hebben er alles aan gedaan. Samen met de deelgemeente en de honkbalbond zijn er veel gesprekken gevoerd. Helaas is dit nu de conclusie,' zegt Laan tegenover RTV Rijnmond. 'Hoe die schuld is ontstaan, daar hebben we het niet meer over. Dat is jaren geleden gebeurd. Wat we wel konden constateren is dat zij niet betalen. Iedereen moet betalen in Rotterdam,' aldus Laan.
Wat er met het complex van Sparta/Feyenoord gaat gebeuren, is nog niet bekend. Wel wordt het sportpark op 31 oktober overgedragen aan de gemeente Rotterdam. Dat is een harde klap volgens Siepman. 'Het is gewoon raar. Een beetje onwerkelijk nog. Je bent toch met een stukje rouwverwerking bezig. Het is jammer dat niet genoeg wordt onderkend dat we geen bedrijf zijn.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl