nieuws

Kuijt helpt Fenerbahçe aan zege

Kuyt-Fenerbahce-Kuijt
Kuyt-Fenerbahce-Kuijt
ROTTERDAM - Dirk Kuijt heeft zijn Turkse werkgever Fenerbahçe hard op weg geholpen om te overwinteren in Europa. Mede door een doelpunt van de ex-Feyenoorder won Fenerbahçe met 2-0 tegen AEL Limassol.
Fenerbahçe heeft in het Europa League toernooi uit de resterende twee wedstrijden nog een punt nodig om zich te kwalificeren voor de knock-out ronde.
PSV bewees zichzelf een slechte dienst door met 1-0 te verliezen bij AIK Solna. Bij de ploeg uit Eindhoven stonden de oud-Feyenoorders Orlando Engelaar, Timothy Derijck, Georginio Wijnaldum en de oud-Spartanen Memphis Depay en Jetro Willems op het veld. PSV staat laatste in groep F en moet de resterende twee duels winnen om Europees te blijven voetballen dit seizoen.
FC Twente met de oud-Feyenoorders Jerson Cabral en Luc Castaignos in de basis speelde thuis met 0-0 gelijk tegen Levante en is met 3 punten uit vier duels zo goed als uitgeschakeld. Rotterdammer Mario Been speelde met zijn club Racing Genk met 1-1 gelijk bij Sporting Lissabon. De Belgen blijven koploper in de groep.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl