nieuws

Neurie 't of heurie 't niet?!

ROTTERDAM - Jij denkt maar dat jij alles mag van mij van Frans Duijts werd ingeneuried door Menno Schilder en Tim Hanstede!
Frans Duijts is een Nederlandse zanger. Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Door het succes van het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, een cover van André Hazes uit 1986 geschreven door Pierre Kartner, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière.
In 2009 kreeg Duijts de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar voor zijn single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij. Inmiddels heeft Duijts al een tiental hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn eerste album Zo Ben Ik Mezelf werd een succes, hij stond er twee jaar lang mee in de Album Top 100. In 2011 scoorde hij met het nummer Morgen is pas morgen zijn eerste nummer 1-hit in de Single Top 100.

Naast het zingen is Duijts ook werkzaam in het familiebedrijf Duijts Sloopwerken in Tiel. Hij is getrouwd en heeft samen met zijn vrouw drie dochters.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl