nieuws

Liliam in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - Soms is één plus één twee. En soms is het helemaal niets. Maar soms is één plus één ook alles. En dat is hoe het is bij Sanne Elgershuizen (21, leadzang) en Jantine Heij (22, toetsen/backings/songwriting).
Vanaf de eerste muzikale ontmoeting wisten de meiden het zeker: zo hoort het te zijn. Het leek wel alsof Jantine’s liedjes en Sanne’s stem voor elkaar gemaakt waren! Maar dat niet alleen want ook hebben ze, jong als ze zijn, dezelfde torenhoge ambities en wilskracht om hun doelen te bereiken: Mooie liedjes maken. Goede liedjes maken. En die dan vooral aan zoveel mogelijk mensen laten horen. En stiekem om de wereld te gaan veroveren. Dus zo begon Liliam.
Toen ging alles heel snel: er kwam een platencontract en in een week werden de single (samen met producer Hans van Vondelen in Fendal Sound) én de videoclip opgenomen. De release van “When I Sleep” werd met open armen ontvangen bij radiostations door heel het land en er volgde een promo-tour.. “When I Sleep” knalde de Nederlandse Single Top100 in op positie 72 en stond na 4 weken op de 20ste plek. Momenteel zijn de meiden druk bezig met opnames voor een album. Wilde plannen zijn er: een tour, veel spelen, de release van de plaat en wellicht een tripje naar het (verre) buitenland...

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl