nieuws

Haase, De Bakker en Bertens op Tennis Masters

ROTTERDAM - Robin Haase,Thiemo de Bakker en Kiki Bertens komen in actie tijdens de 25e editie van de KNLTB Tennis Masters in het Topsportcentrum in Rotterdam. Achter de nummer één van Nederland, Robin Haase, staat echter nog een klein vraagteken. De Hagenaar wil zelf graag op het toernooi spelen, maar houdt door de komst van zijn nieuwe Spaanse trainer nog een kleine slag om de arm. Toernooidirecteur Raemon Sluiter heeft goede hoop op zijn komst. 'Het is voor negentig procent zeker dat Haase komt,' aldus de oud-tennisser.
Het tennisevenement, dat van elf t/m vijftien december wordt gehouden, herbergt verder bekende namen als Thomas Schoorel en Arantxa Rus. De grote afwezige bij de vrouwen is Michaëlla Krajicek. Zij kampt met fysieke problemen.
De winnaar van het toernooi ontvangt een wildcard voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy. Dat evenement vindt in februari plaats. In 2011 wist Lesley Kerkhove beslag te leggen op de titel bij de vrouwen. Robin Haase won toen bij de mannen. Net als in 2011 strijdt ook de top van het rolstoeltennis om de nationale titel. Esther Vergeer zal niet spelen, omdat ze wil nadenken over haar toekomst.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl