nieuws

Excelsior Maassluis in slotfase langs Zwaluwen

ROTTERDAM - Excelsior Maassluis heeft met veel moeite de drie punten gepakt in het duel tegen Zwaluwen Vlaardingen. De koploper van de hoofdklasse B won met 2-0 door twee late treffers. De voorsprong op nummer twee ASWH blijft hierdoor vier punten.
ASWH deed zaterdag wat het moest doen, namelijk winnen van Heinenoord. De ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht scoorde maarliefst vijfmaal (5-2). Everton Pires Tavares nam drie treffers voor zijn rekening. RVVH, de nummer drie, leed een flinke nederlaag tegen Kloetinge (4-1).
XerxesDZB scoorde er ook flink op los. De Rotterdammers wonnen met 4-0 van Stedoco en staan op de vierde plaats. Smitshoek voert de middenmoot aan. Zaterdag speelden de Barendrechters met 1-1 gelijk tegen Nivo Sparta. Achilles Veen versloeg Alexandria '66. In Rotterdam werd het 1-2. Tot slot Nieuw Lekkerland, dat ging met 3-0 onderuit tegen Hoek.
Eerste klasse B
Rijnvogels blijft de eerste klasse B aanvoeren. De Katwijkers wonnen met 3-1 van Benschop. Spijkenisse steeg naar de tweede plaats door een 1-0 zege op SHO. Voorschoten '97 nestelde zich steviger in de middenmoot. Geinoord werd met 4-0 verslagen.
DSVP - Deltasport werd na 45 minuten afgelast. De Pijnackers stonden met 1-0 voor. GHC - Vitesse Delft, Nootdorp - BVCB en RCL - 's-Gravenzande werden afgelast.
Eerste klasse C
VVGZ gaat ook na twaalf wedstrijden aan de leiding in de eerste klasse C. De Zwijndrechters wonnen met 2-0 van Alblasserdam. LRC maakte ook indruk. De Leerdammers waren met 3-0 te sterk voor Heerjansdam en staan tweede.
Sliedrecht scoorde er lustig op los tegen De Zwerver. De ploeg van trainer John de Wolf won met 5-1 en staan nu derde. Pelikaan verloor zaterdag. Oranje Wit was met 2-1 te sterk. Hekkensluiter Altena ging onderuit. Almkerk won met 1-2.
Drechtstreek boekte een overwinning op Terneuzense Boys (2-4) en Roda Boys - GPC eindigde in 1-3.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl