Deekman: 'We hebben allemaal hetzelfde doel'

ROTTERDAM - Donovan Deekman had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de uiteindelijke 5-1 overwinning van zijn ploeg Sparta op FC Oss. Door de winst zijn de Rotterdammers de nieuwe koploper. Deekman trof al na 41 seconden doel. 'Wij wilden een vroege voorsprong, het vroeg druk zetten heeft goed uitgepakt.'
Het duel was al bij rust beslist (3-0). 'In de tweede helft weet je dat de tegenstander met zo'n achterstand moet komen. Wij hebben geprofiteerd van de ruimte die daardoor ontstond. Ik had er zelfs nog meer kunnen maken dan twee. Maar ik ben hier erg blij mee.'
Deekman vervolgt: 'Ik denk dat iedereen heel blij is. Deze reeks moeten wij doortrekken. Wij willen met z'n allen, dat zie je op het veld. We vechten voor elkaar en hebben allemaal hetzelfde doel: promoveren.'