Rotterdam Basketbal niet opgewassen tegen Landstede

Rotterdam-Basketbal
ROTTERDAM - Rotterdam Basketbal heeft zondagmiddag met ruime cijfers verloren van Landstede Basketbal. In Zwolle werd het 97-67 voor de thuisploeg en daardoor blijft Rotterdam hekkensluiter in de Dutch Basketball League.
In het eerste kwart kon Rotterdam de tegenstander uit Zwolle nog goed bijhouden. Na tien minuten basketballen was de stand 20-13. Ook in het tweede kwart bleven de Rotterdammers aardig bij, maar behield Landstede toch de voorsprong: 43-33. Op driekwart van de wedstrijd was het verschil tussen beide teams gegroeid naar dertien punten, een gat dat niet meer te dichten was voor Rotterdam. In het laatste kwart liep Landstede nog verder uit: 97-67.