nieuws

Janmaat keert terug in de basis

ROTTERDAM - Daryl Janmaat keert woensdag terug in de basis van Feyenoord in de bekerwedstrijd bij Heerenveen. De verdediger was zondag tegen ADO Den Haag geschorst en vervangt de Noor Omar Elabdellaoui.
Trainer Ronald Koeman zal verder niet al te veel wisselingen aanbrengen in zijn elftal. Alleen is het nog niet zeker of Jean-Paul Boëtius of Wesley Verhoek in de aanval begint.
Bruno Martins Indi is ondanks zijn rode kaart tegen ADO Den Haag gewoon inzetbaar in Friesland. De kaart, die hij zondag kreeg van scheidsrechter Ruud Bossen, werd maandag geseponeerd.
Feyenoord doet in het Abe Lenstra Stadion geen beroep op Kamohelo Mokotjo, Kelvin Leerdam, Guyon Fernandez en Anass Achahbar. Deze spelers spelen dinsdagmiddag met de beloften van Feyenoord. De geblesseerde John Goossens trainde wel weer met de groep mee,maar is nog niet wedstrijdfit. Alleen Terence Kongolo ontbreekt vanwege een blessure.
De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord begint woensdag om kwart voor negen en is live te volgen via Radio Rijnmond Sport.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl