TPP uitgeschakeld in bekertoernooi

TPP
TPP
ROTTERDAM - De zaalvoetballers van TPP Rotterdam zijn er zaterdag niet in geslaagd de kwartfinales van het bekertoernooi te bereiken. Op bezoek bij TZR Fermonia Boys stond er na de reguliere speeltijd een 4-4 tussenstand op het scorebord. Uiteindelijk werden de Rotterdammers na strafschoppen uitgeschakeld.
TPP was in de eerste helft nog in het bezit van een comfortabele 0-2 voorsprong. Een kwartier voor tijd was het echter de thuisploeg dat aan de leiding was gekomen: 3-2. De bezoekers lieten het er echter niet bij zitten en leken zelfs met de overwinning naar huis te gaan toen acht minuten voor tijd de 3-4 werd binnen geschoten. Zes seconden voor het laatste fluitsignaal kwam de club uit Roermond echter nog op gelijke hoogte.
In de competitie gaat het eveneens niet voor de wind met TPP Rotterdam. De ploeg van coach Abdul Marbah vindt zichzelf terug op een teleurstellende zevende plaats met vijftien punten uit elf gespeelde wedstrijden. Het verschil met FCM, de nummer vier van de ranglijst, bedraagt zes punten. In de eredivisie spelen de bovenste vier ploegen aan het eind van het seizoen de play-offs om het kampioenschap.