nieuws

LIVEBLOG: jaarwisseling regio Rijnmond

ROTTERDAM - Volg via dit liveblog het belangrijkste nieuws rond de jaarwisseling. Nieuwstip doorgeven? Mail: internet@rijnmond.nl. Reageren in het forum? Hou het on-topic & netjes.
19:56 Korte brand in caravan tegen een schuur aan het Rijsoordpad in Rotterdam. Volgens de brandweer is er niemand gewond geraakt.
18:47 Een getuige meldt op Twitter dat de brand in Maassluis onder controle is. Twee schuren zouden door de brand zijn verwoest. Twee mensen worden door ambulancepersoneel nagekeken voor het inademen van rook. twitpic
18:23 In een gebouw aan de Dunantdreef in Maasssluis is brand uitgebroken, meldt de brandweer.
17:33 In een kelder van een flat aan de Diepenbrockstraat in Schiedam heeft brand gewoed. twitpic en twitpic
17:09 De medewerkers van het Nationaal Vuurwerk bij de Erasmusbrug zeggen op Radio Rijnmond dat het vuurwerk gewoon veilig kan worden afgestoken vanavond, ook al waait het behoorlijk.
16:29 De RET meldt dat er vanaf 18 uur al geen trams rijden over de Erasmusbrug vanwege de voorbereidingen voor het nationale vuurwerk. Rond 20 uur ligt al het RET-vervoer plat.
16:07 De weersverwachting is ongunstig om vuurwerk af te steken. Het regent de hele avond en nacht en ook staat er een krachtige wind. De politie is niet rouwig om de voorspelde nattigheid, want bij regen is er over het algemeen minder rottigheid.
16:02 Na de nieuwjaarsduik in de Kralingse Plas is nu ook de duik in Lexmond afgelast. In de Kralingse Plas is blauwalg aangetroffen. In Lexmond is het hoog water en staat er te sterke stroming om veilig in het water te springen.
13: 40 In Schiedam is een tuinhuisje uitgebrand. De brand ontstond door nog onbekende reden aan de Schiedamsedijk. De brandweer had de brand binnen een half uur geblust.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl