Vormer schiet beloften naar zege op Woudestein

Vormer
Vormer
ROTTERDAM - De beloften van Feyenoord/Excelsior zijn de tweede seizoenshelft begonnen met een nipte overwinning op Jong Heracles Almelo: 1-0. Ruud Vormer maakte op Woudestein de enige treffer van de wedstrijd. Het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst bestond uit allemaal spelers van de A-selectie van Feyenoord.
Naast Vormer kwamen ook Guyon Fernandez, Anass Achahbar (allen kwamen ze zondag nog in actie in de Klassieker tegen Ajax), in actie. Ook Kelvin Leerdam, Miquel Nelom speelden negentig minuten. Door de zege staan de Rotterdammers op de derde plaats in de beloftencompetitie achter SC Heerenveen en koploper FC Utrecht.
In de beloftencompetitie B verloor Jong Sparta op Nieuw-Terbregge met 2-3 van Jong AZ. Voor de Noord-Hollanders maakte oud-Spartaan Erik Falkenburg de openingstreffer. Pieter Langedijk en Mario Bilate zorgden voor een 2-1 ruststand, maar in de tweede helft schonken Thomas Lam en Ruud Boymans de bezoekers de winst. Sparta blijft wel koploper.