nieuws

(H)eerlijk eten met Chris Natuurlijk!

moestuinchris
moestuinchris
ROTTERDAM - (H)eerlijk eten, de nieuwe samenleving van Wunderbaum en struinen door de duinen van Hoek van Holland in Chris Natuurlijk van 9 februari.
Hoe eet je heerlijk en ook eerlijk? De dames van De Groene Garde, het meest duurzame kookboek van 2012, leggen het uit.
Kunstenaars als wereldverbeteraars. De acteurs van Wunderbaum beginnen een nieuwe samenleving in hartje Rotterdam. Een nederzetting op het dak van de Hofbogen in Rotterdam. Met het project The New Forest werkt het acteurscollectief de komende vier jaar aan een nieuwe maatschappij. In Chris Natuurlijk leggen de acteurs en architectenbureau ZUS uit Rotterdam uit wat de bedoeling is.
Chris Natuurlijk struint door de duinen van Hoek van Holland, samen met Ineke van Dort en Joost de Kurver van Ark Natuurontwikkeling. Al is het nog winter, de eerste tekenen van de lente zijn al te zien. Vanuit De Zeetoren aan de Helmweg in Hoek van Holland vertrekken regelmatig struintochten door de duinen en langs het strand.
Over Chris Natuurlijk!
Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk!
Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl