nieuws

Van Gastel en 'Gio' tekenen binnenkort bij in De Kuip

Gio-Koeman-Gastel
Gio-Koeman-Gastel
ROTTERDAM - Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst blijven ook na dit seizoen als assistent-trainers aan Feyenoord verbonden. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel bevestigd tegenover RTV Rijnmond. De verwachting is dat de oud-spelers van Feyenoord binnenkort hun handtekening zetten onder een nieuw contract.
Eerder al tekende hoofdtrainer Ronald Koeman voor één jaar bij. Het contract met keeperstrainer Patrick Lodewijks loopt nog door. Met de aanstaande contractverlenging van Van Gastel en 'Gio' gaat ook de wens van Koeman in vervulling. De Zaandammer liet op het moment dat hij in december van het vorige jaar bijtekende al weten graag met het tweetal door te willen.
Ze zijn vanaf het begin van vorig seizoen de assistenten van Koeman, die destijds Mario Been opvolgde in Rotterdam. Koeman, Van Gastel en Van Bronckhorst speelden halverwege de jaren negentig nog samen in de Kuip. Van Gastel was aanvoerder van het laatste kampioenselftal van Feyenoord in 1999.
Van Bronckhorst zette in 2010 na een imposante carrière een punt achter zijn actieve loopbaan. Van Gastel had eerder op Varkenoord al de A1 onder zijn hoede. Over de termijn van de contracten van Van Bronckhorst en Van Gastel wilde Van Geel niets kwijt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl