nieuws

Feyenoord grote winnaar van het weekend

Feyenoord
Feyenoord
ROTTERDAM - Feyenoord mag zich de grote winnaar van het weekend noemen. De Rotterdammers wisten in de 22-ste speelronde van de eredivisie als enige club uit de top zes van de ranglijst drie punten te pakken. Het team van trainer Ronald Koeman was zondag in De Kuip met 3-1 te sterk voor AZ en stijgt daardoor naar de derde plaats.
Ajax slaagde er niet in om te winnen van Roda JC. De hoofdstedelingen kwamen in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel. FC Twente boekte hetzelfde resultaat op bezoek bij FC Zwolle en FC Utrecht liep op eigen terrein averij op tegen NEC: 0-3. PSV en Vitesse hielden elkaar op zaterdagavond al in evenwicht. In de slotfase leken de Eindhovenaren te winnen in Arnhem, maar in de laatste minuut kwam de thuisploeg op 2-2.
Ondanks het puntenverlies blijft PSV koploper in de eredivisie met 47 punten. Ajax en Feyenoord volgen op een respectievelijk tweede en derde plaats met drie punten achterstand op de lijstaanvoerder. FC Twente vindt zichzelf terug op de vierde plaats met 42 punten en Vitesse en FC Utrecht volgen met drie punten minder.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl