nieuws

Verdachte kindermisbruik Stadspolders voorlopig vrij

ROTTERDAM - De rechter in Dordrecht heeft de man vrijgelaten die zaterdag werd opgepakt op beschuldiging van kindermisbruik. Dat is gebeurd vanwege 'persoonlijke omstandigheden' en onder 'strikte voorwaarden'.
De man blijft wel verdachte. Justitie is in beroep gegaan tegen de vrijlating en laat weten dat de man begeleiding krijgt van de reclassering.
De 27-jarige man zou twee weken geleden in de Dordtse wijk Stadspolders een meisje van 7 hebben aangerand en een meisje van 11 hebben gevraagd haar broekje uit te doen. De verdachte heeft beide zaken bekend. De zaak leidde tot grote onrust in de buurt.
Onder welke voorwaarden de 27-jarige man uit Schoonhoven is vrijgelaten, is niet bekend gemaakt. Het is ook niet duidelijk wat de persoonlijke omstandigheden zijn waardoor tot vrijlating is overgaan.
Buurtbewoners eisten een informatiebijeenkomst over de zaak, maar de politie ziet meer in een-op-een gesprekken met bezorgde bewoners.

De redactie heeft de mogelijkheid tot reageren onder dit bericht uitgezet vanwege het grote aantal onfatsoenlijke reacties. Let er op dat er hier ook kinderen meelezen, die niet zitten te wachten op allerlei creatieve verwensingen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl