Basketballers Rotterdam onderuit tegen koploper

Rotterdam-Basketbal
ROTTERDAM - Rotterdam Basketbal heeft donderdagavond ruim verloren van koploper Eiffeltowers uit Den Bosch. De gasten waren in het Topsportcentrum met 84-60 te sterk. Rotterdam blijft na de nederlaag hekkensluiter in de basketball league.
Rotterdam had weinig in te brengen in de beginfase. De bezoekers liepen uit naar een 13-0 voorsprong, waarna de thuisploeg voor het eerst iets terug deed. Na het eerste kwart leidden de gasten met 29-21.
Daarna breidde Eiffeltowers de score alleen maar uit. Bij rust was de stand 34-45. Na een 54-71 stand na het derde kwart, ging Rotterdam uiteindelijk met 60-84 onderuit.