nieuws

Leonidas wint topper bij Alphense Boys

ROTTERDAM - Leonidas heeft de topper in de zondag hoofdklasse A bij Alphense Boys met 0-1 gewonnen. De winnende treffer van de Rotterdammers viel in de slotminuut van de wedstrijd van de voet van Marruchen Zimmerman. Door de zege bij de koploper is het verschil tussen beide ploegen nog vier punten. Leonidas speelde ook nog liefst drie duels minder.
Nieuwenhoorn deed eveneens goede zaken in de hoofdklasse. De ploeg van trainer Wim Schaap zegevierde met 1-2 bij DHC. Melvin Winterberg en Djerreld Muntslag scoorden voor de Hellevoeters. Nieuwenhoorn blijft vierde achter Alphense Boys, Leonidas en de Koninklijke HFC, dat met 3-0 won van Quick. SC Feyenoord - Elinkwijk werd in dezelfde afdeling afgelast.
In de eerste klasse B maakte koploper VOC geen fout bij De Meern. De Rotterdammers wonnen met 1-4. Naaste belager Neptunus-Schiebroek zegevierde met 1-3 bij SJC. Excelsior '20 mag na een 3-2 overwinning op Magreb '90 weer hopen op een langer verblijf in de eerste klasse. Kocatepe was niet opgewassen tegen VELO (0-2) en PFC - UVS werd afgelast.