nieuws

Miniworld Rotterdam weer leukste uitje van Zuid-Holland

Miniworld_Rotterdam
Miniworld_Rotterdam
ROTTERDAM - Miniworld Rotterdam is wederom winnaar geworden van de verkiezing van het Leukste Uitje van Zuid-Holland van de ANWB. Ook vorig jaar werd Miniworld verkozen tot leukste uitje van de provincie.
In totaal 70.000 leden van de ANWB hebben zich uitgesproken over welk uitje ze het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als provinciaal.
Een van de reacties: “Een perfecte attractie waar je uren door kunt brengen. De repro's van de gebouwen zijn uiterst deskundig en nauwgezet gemaakt, tot en met de interieurs toe. Rotterdamse gebouwen die er al lang niet meer zijn kun je nu weer bewonderen. Kortom fantastisch!”
In de top tien van de genomineerde uitjes stonden meer evenementen uit de regio, zoals Plaswijckpark in Rotterdam, de Euromast in Rotterdam en de molens van Kinderdijk.
De winnaar werd beoordeeld op prijs/kwaliteitsverhouding, sfeer, personeel, aanbod en faciliteiten. Daarbij zijn voor de ANWB-leden de prijs/kwaliteitsverhouding en de sfeer het belangrijkst.
Maandag heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag hoofddirecteur Guido van Woerkom de prijs overhandigd aan directeur Marc van Buren van Miniworld Rotterdam.
Dierenpark GaiaZOO in het Limburgse Kerkrade is winnaar geworden van de landelijke verkiezing en mag zich een jaar lang Het Leukste Uitje van Nederland noemen.