nieuws

Kevin Blom fluit Heerenveen - Feyenoord

blom
blom
ROTTERDAM - Scheidsrechter Kevin Blom fluit zaterdag de uitwedstrijd van Feyenoord tegen SC Heerenveen. Winst is voor de Rotterdammers belangrijk om in de race te blijven voor het kampioenschap. Feyenoord moet wel Graziano Pellè missen, vanwege een schorsing.
Briellenaar Jan Wegereef leidt de wedstrijd van Ajax tegen NEC. Het duel tussen Roda JC en PSV wordt door Dordtenaar Danny Makkelie gefloten.
Vrijdagavond fluit Rob Dieperink de wedstrijd Excelsior - FC Den Bosch. De Kralingers spelen ook maandagmiddag, de scheidsrechter van dienst is dan Allard Lindhout. Go Ahead Eagles tegen Sparta wordt vrijdag gefloten door Ruud Bossen. Ook Sparta heeft een dubbel programma en speelt maandagmiddag tegen FC Emmen. Jeroen Sanders is dan de arbiter. FC Dordrecht tegen FC Oss van vrijdag staat onder leiding van Rutger Bekebrede.
De wedstrijd tussen SC Veendam, dat maandag failliet ging, en FC Dordrecht staat nog wel op het programma. De club uit Groningen heeft nog zeven dagen de tijd om in beroep te gaan tegen het faillissement. Mocht dat faillissement worden afgewend dan is de scheidsrechter bij het duel van maandag Davy Otto.