nieuws

Feyenoord zegt contract Isoufi op

Shabir_Isoufi
Shabir_Isoufi
ROTTERDAM - Feyenoord heeft Shabir Isoufi formeel laten weten dat de club zijn aflopende contract niet verlengt. De in Afghanistan geboren middenvelder werd dit seizoen door Feyenoord uitgeleend aan Telstar.

Clubs dienen spelers met een aflopende verbintenis voor 1 april duidelijkheid te verschaffen. Isoufi stond de laatste jaren onder contract in de Kuip, maar kon nooit doorbreken in Rotterdam. Vorig seizoen zat Isoufi onder trainer Koeman enkele malen bij de wedstrijdselectie. In de winterstop werd hij uitgleend aan FC Dordrecht, maar daar was hij geen vaste waarde. Eerder verhuurde Feyenoord Isoufi al een keer aan Excelsior, maar ook in Kralingen werd er door toenmalig trainer Alex Pastoor bijna geen beroep gedaan op hem.
Isoufi kwam dit seizoen 24 keer uit voor Telstar en scoorde zes doelpunten. Technisch diricteur Martin van Geel heeft alleen Isoufi een brief moeten sturen, aangezien de andere contractspelers van Feyenoord of een doorlopend contract heeft of pas aan zijn eerste contract in de Kuip bezig is.