nieuws

Clasie: 'Pas na het seizoen praten over toekomst'

ROTTERDAM - Jordy Clasie wil pas na dit seizoen een beslissing nemen over zijn toekomst. Dat heeft de middenvelder van Feyenoord vrijdag tegen RTV Rijnmond gezegd. 'Ik wil me in de slotfase van de competitie volledig richten op Feyenoord', aldus Clasie.
'Natuurlijk maakt het me blij dat grote buitenlandse clubs me volgen, maar ik wil nu vooral belangrijk zijn in de slotfase van de competitie.' Ronald Koeman adviseert de jonge internationals om na dit seizoen nog minimaal één seizoen bij Feyenoord te blijven. 'Dan is met deze bondscoach de kans groter dat je gewelecteerd wordt voor het WK omdat ze hier zeker zijn van speeltijd,' zegt de trainer van Feyenoord.
Het Italiaanse Fiorentina deed onlangs een officieel bod van ongeveer zes miljoen op Clasie. Het contract van de international in De Kuip loopt door tot de zomer van 2015. Met zijn keuze om nu niet te willen praten over zijn toekomst, volgt Clasie het voorbeeld van Stefan de Vrij. Ook de aanvoerder herhaalde vrijdag dat de afloop van de competitie prioriteit heeft.
Feyenoord speelt zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Heerenveen. Die wedstrijd is live te volgen op Radio Rijnmond.