nieuws

Goossens vervangt geschorste Clasie

ROTTERDAM - Trainer Ronald Koeman moet voor het thuisduel met VVV-Venlo puzzelen op het middenveld. Jordy Clasie is na zijn gele kaart tegen Heerenveen geschorst. Koeman liet donderdag op de persconferentie weten dat hij voor die positie moet kiezen tussen John Goossens en Harmeet Singh. Omdat de Noorse middenvelder kampt met lichte liesklachten lijkt het waarschijnlijk dat Goossens de vervanger is van Clasie.
Tonny Vilhena vervangt 'op tien' de geblesseerde Lex immers. Ruud Vormer zal vrijdag de derde middenvelder zijn. Door de blessure van Immers kan Vormer zich de komende weken bewijzen, maar zelf ziet hij dat niet zo. 'Ik weet wat ik kan en doe op elke training al m'n stinkende best. Meer kan ik niet doen. Ik ben niet van mening dat ik me nu extra moet bewijzen, omdat Lex geblesseerd is', aldus Ruud Vormer.
Ondanks de nederlaag bij Heerenveen is Vormer ervan overtuigd dat Feyenoord tegen VVV geen misstap maakt. 'Omdat wij meer kwaliteit hebben. Natuurlijk moeten we oppassen voor bijvoorbeeld de kwaliteit van Yannic Wildschut, die een goede speler is. Maar als we ons eigen spel spelen, winnen we vrijdag. Dan is het afwachten wat de concurrentie doet. Laat ons eerst maar zes keer zien te winnen. Dan zien we wel, waar dat toe leidt.'