nieuws

PKC wint eerste wedstrijd halve finale

Korfbal
Korfbal
ROTTERDAM - PKC/Hagero is goed begonnen aan de halve finales van de play-offs in de strijd om het kampioenschap. De korfballers uit Papendrecht wonnen de eerste wedstrijd in een best-of-three serie tegen Blauw-Wit. In Amsterdam was de formatie van coach Jan de Jager met 29-23 te sterk voor de hoofdstedelingen.
Volgende week staat de tweede ontmoeting tussen PKC en de equipe van voormalig DeetosSnel-trainer Riko Kruit op het programma. De andere halve eindstrijd tussen KZ/Hiltex en Fortuna/MHIR werd gewonnen door het laatst genoemde team. De ploeg uit Delft zegevierde nipt in Koog aan de Zaan: 27-26.

Kruisfinale A-jeugd

In de kruisfinale bij de A-jeugd moest KCC/Delta Logistiek de verloren thuiswedstrijd tegen PKC/Hagero goedmaken. KCC bleek dit keer met 15-18 te sterk voor PKC, waardoor de ploeg uit Capelle aan den IJssel een derde en beslissende wedstrijd wist af te dwingen.
In de andere play-offwedstrijd ontmoetten DOS’46 A1 en Fortuna/MHIR A1 elkaar. Ook DOS'46 wist er een derde wedstrijd uit te halen, door met 21-15 te winnen van de ploeg uit Delft.