nieuws

Janice in Live uit Lloyd

ROTTERDAM - In het najaar van 2011 beginnen Janneke Brakels en Raoul Bakker met het schrijven van nieuwe liedjes. Ze bundelen hun muzikale gedachten en zo ontstaat Janice!
In het begin van 2013 hebben ze hun debuut EP ‘Little Clouds of Trust’ uitgebracht, met de single ‘Song for You’. Inmiddels zijn ze aan het schrijven voor hun eerste album.
Janneke Brakels was 6 jaar toen ze voor het eerst op het podium stond te zingen. Na het afronden van haar Pabo studie in Leeuwarden, verhuist ze naar Rotterdam om daar Zang te studeren aan de Pop Academy van het Conservatorium.
Naast het schrijven van haar songs, heeft ze zangschool ‘Zangles Friesland’ opgestart waar ze haar leerlingen met veel enthousiasme coacht.
Raoul Bakker is 8 jaar als hij begint met gitaar spelen. Het duurt echter nog 8 jaar voordat hij serieus besluit om zich helemaal op het gitaar spelen te richten. In het jaar nadat hij zijn havo diploma haalt, werkt hij in de horeca waardoor hij veel tijd heeft om gitaar te spelen en wordt hij vervolgens toegelaten aan het Conservatorium in Alkmaar.
Raoul speelde oa met: Candy Dulfer, Boris, Waylon, Postman, Jenny Lane, Pam Feather, Volkan Baydar, Mrs. Hips en Reniet Vrieze.
We hebben deze uitzending gepodcast. Je kunt je abonneren op de feed, waardoor je geen uitzending mist!