nieuws

Vorthoren vraagteken bij Excelsior

Niels Vorthoren
Niels Vorthoren
ROTTERDAM - Excelsior kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Oss mogelijk niet beschikken over Niels Vorthoren. De vice-aanvoerder van de Kralingers kwam tijdens de training van donderdag in botsing met doelman Wesley de Ruiter. Volgens trainer Leon Vlemmings is het nog maar de vraag of de middenvelder inzetbaar is.
Vlemmings kan in Oss in ieder geval geen beroep doen op zijn eerste aanvoerder Rick Kruys. Daan Smith, Erwin Nuytinck, Dennis den Haan en Richard Stolte bevinden zich eveneens in de lappenmand. Laatstgenoemde speler raakte dinsdag geblesseerd in de wedstrijd tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Ajax. Dat duel werd op Woudestein met 2-1 gewonnen door het team van coach Giovanni van Bronckhorst.
Elvis Manu, die bij de beloften het winnende doelpunt voor zijn rekening nam, keert na ruim een maand weer terug in de wedstrijdselectie van Excelsior. De snelle buitenspeler is hersteld van een enkelblessure. Zijn trainer liet eerder deze week echter al weten dat een basisplaats te vroeg komt voor de jonge huurling van Feyenoord.