Hessa in Live uit Lloyd

Hessa is een Nederlandse rockband en maakt stevige, sexy en pakkende rock. Het is een viermans formatie met een vrouwelijke leadzangeres. Als je de muziek van Hessa moet omschrijven dan moet je het zoeken in de hoek van de Guano apes en Audioslave. Maar Hessa klinkt als geen andere band en geen andere band klinkt als Hessa.

Nadat de bandleden elkaar uit het oog verloren waren, was het bij toeval dat ze elkaar weer tegen kwamen. Na een drankje in een locale bar werd besloten om de band nieuw leven in te blazen. Iedereen was enthousiast, vol energie en inspiratie. Hessa werd opnieuw geboren!

De podium presentatie is energiek, soms intiem, de muziek heeft ballen en de zelfgeschreven nummers klinken lekker in het gehoor. De ritme sectie dendert als een trein en het brute gitaargeluid en vocalen zorgen voor een pittig sausje.

De teksten zijn niet vrij van raadselachtige trekjes. Liefde, haat, pijn elke emotie passeert de revue. Het resultaat is dan ook bijzonder te noemen en vooral live de moeite waard! Hessa is dan ook een avontuurlijke rock-band mede door de frontvrouw.

Hessa heeft sinds de hereniging al aardig wat optredens achter de rug en de eerste EP met 5 pakkende songs is geperst en zijn te beluisteren op o.a. Itunes en Spotify. Alle tracks zijn opgenomen in Brielle door Marcel Burgwal en de eindmix is gedaan door Cani M. Ceaser uit Barcelona. Wil je weten waar we zoal gespeeld hebben of ons beluisteren kijk dan even op onze website.

Hessa bestaat uit:Hessa

Jeanette Smit - Zang
Rob Moré - Gitaar en achtergrond zang
Ivo van der Wal - Bas en achtergrond zang
Kace Huiszoon - Drums

Meer over dit onderwerp:
liveuitlloyd
Deel dit artikel: