nieuws

Excelsior verliest kansloos bij FC Oss

ROTTERDAM - Excelsior heeft de uitwedstrijd bij FC Oss kansloos met 2-0 verloren. De ploeg van trainer Leon Vlemmings creëerde bij de middenmotor van de eerste divisie nauwelijks kansen. De Kralingers blijven door de vijftiende nederlaag van dit seizoen voorlaatste voor hekkensluiter FC Eindhoven.
In de eerste helft gebeurde er voor lege tribunes weinig noemenswaardigs. De ploeg van Vlemmings kwam niet één keer echt gevaarlijk voor het vijandelijke doel, maar ook de thuisploeg was aanvallend onmachtig. Alleen Cayfano Latupeirissa deed in de openingsfase een poging om keeper Jordy Deckers te verschalken.
Toch kwamen de Brabanders vlak voor rust wel op voorsprong, toen diezelfde Latupeirissa door Deckers onderuit werd gehaald. Marcel van der Sloot (ex-FC Dordrecht) benutte de penalty vlak voor rust: 1-0.
Ook in de tweede helft was het niet best in Oss. Vlemmings bracht Elvis Manu, maar ook hij kon het verschil niet maken. Toch werden de gasten wel even iets sterker. Een doelpunt van Niels Vorthoren werd afgekeurd vanwege buitenspel. Acht minuten voor tijd besliste FC Oss het duel. Tim Nelemans passeerde Deckers: 2-0.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl