nieuws

ASWH wint op bezoek bij RVVH

ASWH
ASWH
ROTTERDAM - In de strijd om de bovenste plaatsen in de hoofdklasse B heeft RVVH dure punten laten liggen. De Ridderkerkers gingen in eigen huis onderuit tegen ASWH, dat daardoor steviger op de tweede plaats staat. Het team van trainer Theo de Boon werd met 2-0 verslagen door de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Excelsior Maassluis deed zaterdag wat het moest doen. De koploper won op eigen terrein met 2-1 van het inmiddels gedegradeerde Nivo Sparta en laat door de zege het gat met ASWH niet verkleinen. De voorsprong op de naaste belager bedraagt nog altijd vier punten. RVVH en Hoek, dat met 2-1 wist te winnen van Stedoco, volgen op acht punten van de lijstaanvoerder.
XerxesDZB had zich bij het rijtje subtoppers kunnen melden, maar de Rotterdammers incasseerden in en tegen Heinenoord een nipte nederlaag: 1-0. Smitshoek haalde wel flink uit. Op eigen veld had het geen kind aan Nieuw Lekkerland (5-0), dat eveneens al degradeerde uit de hoofdklasse. Met diezelfde cijfers kreeg Alexandria '66 overigens klop van Zwaluwen.