nieuws

Marathon Rotterdam live op RTV Rijnmond

ROTTERDAM - De ABN AMRO Marathon Rotterdam beleeft zondagmiddag zijn 33e editie. Radio en TV Rijnmond doen uiteraard uitgebreid verslag van het grootste eendaagse sportevenement van Nederland.
Van 09.00 uur tot 18.00 uur staat Radio Rijnmond helemaal in het teken van dit Rotterdamse loopevenement. Ook TV Rijnmond pakt groots uit. Vanaf 13.30 uur is er een live uitzending, waarbij alle aspecten die deze loop zo mooi maken worden uitgelicht.
Verschillende wereldtoppers zullen vanaf 10.30 uur een gooi proberen te doen naar de zege, maar ook de recreanten leveren vanaf dat tijdstip een prestatie van formaat. Vorig jaar won Yemane Adhane de marathon bij de mannen, terwijl Tiki Gelana zich kroonde tot snelste vrouw in de havenstad. Om 10.45 uur gaan ook de 10 kilometer-lopers van start, iets wat Radio en TV Rijnmond niet zal ontgaan.
Walter Tempelman en Frank Vijg presenteren zondag de marathonuitzending op Radio Rijnmond. Via twitter kunt u uiteraard meediscussiëren over de marathon. Voeg #mr13 toe achter uw tweet om deze direct op te laten vallen als zijnde marathon-tweet. Ook via het plaatsen van een reactie onder dit bericht kunt u meepraten over de 33e editie van de Marathon Rotterdam.