nieuws

Vanavond op TV Rijnmond: FC Rijnmond

joophiele
joophiele
ROTTERDAM - Op TV Rijnmond is maandagavond FC Rijnmond te zien. In verband met de Marathon van Rotterdam van zondag is de voetbaltalkshow een dag verplaatst en komt in plaats van Sportclub Rijnmond.
In FC Rijnmond zal Joop Hiele (foto) de gast aan tafel zijn. De oud-international is de vervanger van Willem van Hanegem, die helaas is verhinderd. Met presentator Frank Vijg en verslaggever Jan Dirk Stouten zal Hiele praten over het teleurstellende gelijkspel van Feyenoord bij RKC (1-1) en de boze reactie van trainer Ronald Koeman na afloop van dat duel. Ook is er aandacht voor Sparta dat onder leiding van interim-trainer Henk ten Cate niet wist te winnen van Fortuna Sittard (0-0) en daarmee het kampioenschap lijkt te hebben verspeeld.
Verder is in FC Rijnmond te zien een interview met Moussa Kalisse. De aanvaller werd vorige week door FC DOrdrecht weggestuurd, omdat hij zich tegenover ploeggenoten racistisch en kwetsend had uitgelaten. Kalisse vertelt in FC Rijnmond zijn kant van het verhaal.
FC Rijnmond wordt maandag om 17.25 uur uitgezonden en daarna ieder uur herhaald.