nieuws

Neptunus onderuit, winst voor Hawks

Neptunus-Hawks
Neptunus-Hawks
ROTTERDAM - De honkballers van DOOR/Neptunus hebben donderdagavond voor het eerst dit seizoen verloren. De ploeg van coach Evert Jan 't Hoen ging op bezoek bij UVV met 6-0 onderuit.
In de eerste drie wedstrijden waren de Rotterdammers eenvoudig overeind gebleven tegen The Hawks. Ook UVV begon ongeslagen aan het duel met Neptunus. De Utrechters sloegen in het begin van de wedstrijd toe. Startende werper Diegomar Markwell kreeg in de tweede inning vier punten tegen en moest een inning later nog twee punten toestaan. Die klap kwam Neptunus niet meer te boven.
Promovendus Mampaey The Hawks boekte de eerste zege in de hoofdklasse. In eigen huis wonnen de mannen van coach Martin van Zeist nipt met 9-8 van ADO. De thuisploeg kwam prima uit de startblokken, met vijf punten in de eerste inning. In de slotfase kwam ADO nog dichtbij, maar verder dan 9-8 lieten de Dordtenaren het niet komen.
Neptunus is nu de nummer drie op de ranglijst. The Hawks staat op de vijfde plaats. Zaterdag staan dezelfde affiches geprogrammeerd. Zondag ontvangt Neptunus UVV en gaat The Hawks op bezoek in Den Haag.