nieuws

Helft kaarten 'Samen voor Oranje' verkocht

ROTTERDAM - De helft van de kaarten voor het meezingconcert 'Samen voor Oranje' in Rotterdam Ahoy is nu verkocht. De organisatie is "tevreden. Het zit nu lekker vol, al kunnen er altijd meer mensen bij," aldus Susanne Blaas van Ahoy.
Op 30 april wordt in Ahoy in Rotterdam de troonswisseling gevierd door een meezingconcert onder leiding van Paul de Leeuw.

Meezingen

Ook artiesten als Anita Meyer, Edsilia Romley, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis behoren tot de line-up. Aan het eind van het programma zingen alle aanwezigen het Koningslied. Het hele concert, inclusief de vertolking van het Koningslied, wordt uitgezonden op Radio 2.
Wélk lied er nu precies wordt gezongen, is nog niet bekend. Dit weekend trok componist John Ewbank zijn Koningslied terug.

Aanpassen oude lied

Volgens Lee Towers is het best wel mogelijk om het mislukte Koningslied aan te passen. Dat zei Lee Towers bij Radio RIjnmond.
De Rotterdamse zanger noemt de gang van zaken 'te stompzinnig voor woorden'. Hij zou het logischer vinden om het lied gewoon door te laten gaan en alleen de ergste missers eruit te snijden..