nieuws

Sliedrechter zet aanstaand koningspaar op zijn billen

ROTTERDAM - Op Koninginnedag gaat hij met de billen bloot, want hij is er trots op: Danny uit Sliedrecht liet donderdag het portret van onze toekomstige koning en koningin op zijn achterwerk tatoeëren.
Het was een spontane actie bij Tattoo Bob in Rotterdam, maar Danny weet zeker dat hij er geen spijt van krijgt. Het is een mooie tattoo op een gedenkwaardig moment: "En Maxima is een mooie vrouw, toch?"
Het gratis oranje-tattoos zetten bij Tattoo Bob aan het Deliplein op de Rotterdamse Kaap was een doorslaand succes. Kroontjes met wapperende Nederlandse vlaggen laten tattooëren op of rond de muts en het scrotum waren het poplulairst.
Een in aanvang enthousiaste Oranje-fan die de hele koninklijke familie op de huid zou laten plaatsen betoonde zich ineens spijtoptant en heeft de keuze nog steeds in beraad.
De aanbieding voor de geinteresseerde klanten van Bob's zoon Ralph Moelker en z'n personeel gold tot donderdagavond negen uur. Men diende dan wel in in een oranje uitdossiing te verschijnen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl