nieuws

Feyenoord A1 verliest maar blijft koploper

goede_spafey
goede_spafey
ROTTERDAM - Feyenoord A1 blijft koploper in de landelijke eredivisie voor A-junioren, ondanks een 1-0 nederlaag tegen ADO Den Haag. Concurrent PSV had op hetzelfde puntenaantal als Feyenoord kunnen komen, maar de Eindhovenaren speelden met 1-1 gelijk tegen FC Twente.
In Den Haag was Feyenoord zaterdagmiddag de betere ploeg, maar ADO ging er uiteindelijk met de drie punten vandoor. Al vroeg in de wedstrijd keken de Rotterdammers tegen een achterstand aan.
Door het gelijke spel van PSV staat Feyenoord nog twee punten boven de runner-up uit Brabant. Vitesse/AGOVV had op drie punten van Feyenoord kunnen komen, maar ook de Arnhemmers verloren. Heerenveen was met 2-1 te sterk.
Sparta A1 zakt door de zege van ADO Den Haag op Feyenoord een plaats. Aangezien de Rotterdammers zelf niet wisten te winnen van AZ (0-1), is het gat met nummer 10 ADO nu één punt. Willem II/RKC lijkt als twaalfde te eindigen in de eredivisie voor landelijke A-junioren, aangezien de achterstand op Sparta vijf punten bedraagt. Alle teams hebben nog twee wedstrijden te spelen.