nieuws

Massale steun na inbraken Schiedamse kapsalon

ROTTERDAM - Ondanks een serie inbraken in haar kapsalon, werd Koninginnedag voor eigenaresse Kelly Kooijman toch nog een fijne dag. Ze kreeg van alle kanten hulp om haar zaak open te kunnen houden. ''Het is die meid toch gelukt.''
Het zat Kooijman de afgelopen tijd niet mee. Vlak voordat ze met haar Schiedamse kapperszaak verhuisde naar een nieuwe lokatie, werd er in de oude salon twee keer ingebroken. Maar Kelly zette alles op alles om toch open te gaan.
Inmiddels is ze helemaal happy in haar nieuwe salon. Daarbij kreeg ze hulp van velen, zegt Kelly "Ik ben bij alle leveranciers langs geweest om te vragen voor een uitstel van betaling, omdat ik nu even niet alles kan betalen door die inbraken. Ze hebben daaraan meegewerkt, ze zeiden: we gaan je helpen en het komt zeker goed."
Kelly is heel trots dat ze toch open kon gaan: "We hebben een superfeestlijke opening, we hebben een lintje doorgeknipt, er zijn veel mensen in de zaak, vrienden, familie en klanten. Iedereen dacht: het is die meid toch gelukt om open te gaan. "