Beloften Feyenoord/Excelsior met A2 onderuit

Feyenoord
Feyenoord
ROTTERDAM - De beloften van Feyenoord/Excelsior hebben de inhaalwedstrijd bij SC Heerenveen met 4-0 verloren. Het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst bestond volledig uit spelers van de A2. Die talenten waren niet opgewassen tegen de Friese kampioen van de beloftencompetitie A.
De Rotterdammers reisden af met de A2, omdat de selectie, A1 en spelers van Excelsior rust kregen vanwege het competitieprogramma van komend weekend. In de eerste helft hielden de bezoekers de schade nog beperkt. Hakim Ziyech opende de score voor de thuisploeg na een kwartier spelen.
Na rust liepen de gastheren snel weg van de huidige nummer zes van de beloftencompetitie A. Bilal Basacikoglu, Luciano Slagveer en Youssef Fennich bepaalden de eindstand op 4-0.