Michel Kreder wint etappe in Duinkerke

Michel Kreder
ROTTERDAM - Michel Kreder heeft de vierde etappe van de Vierdaagse van Duinkerke op zijn naam geschreven. De wielrenner uit Zevenhuizen kwam zaterdag als eerste over de finish in de rit van Louvre Lens naar Parc Départemendal d'Ohlan. Over 182 kilometer was de coureur van Garmin te snel voor de Franse renners Julien El Fares en Florian Vachon.
Voor Kreder betekent het de eerste overwinning van het seizoen. De 21-jarige Arnaud Démare uit Frankrijk behoudt in het algemeen klassement zijn leidstrui. Hij won de eerste drie etappes in Duinkerke en finishte zaterdag als vijfde. Kreder stijgt naar de derde plaats op twintig seconden van de koploper.